Accessibility icon

Natječaj za upis djece u Dječji vrtić Neven

Objavljeno: 18. svibnja 2021. u kategoriji

Dana 19. svibnja 2021. godine bit će objavljen Natječaj za upis djece u Dječji vrtić Neven Rovinj – Rovigno u pedagošku godinu 2021./2022., na oglasnim pločama i mrežnim stranicama Ustanove.

Novost je ove godine da će se po prvi put provesti e-Upisi, a zahtjevi za upis predavat će se putem sustava e-Građani u razdoblju od 25. svibnja do 3. lipnja 2021. godine, sukladno Uputama za korištenje sustava objavljenim na oglasnim pločama i mrežnim stranicama Ustanove.

Uz zahtjev za upis koji će se ispunjavati direktno kroz sustav e-Građani, bit će potrebno priložiti i upisnu dokumentaciju. Dio te dokumentacije sustav će samostalno preuzeti iz matičnih podataka podnositelja zahtjeva i djeteta, dok će ostale biti potrebno priložiti prilikom popunjavanja zahtjeva kroz sustav.

Roditelji koji zbog tehničkih ili drugih razloga ne budu u mogućnosti samostalno predati zahtjev za upis na navedeni način, za predaju istoga (uz prethodnu najavu!) mogu se obratiti Službi administracije Ustanove na adresi Rovinj-Rovigno, Fontera 31, a sve informacije vezane uz upis mogu se dobiti na telefon 052/811-217 svakog radnog dana u vremenu od 7,00 do 15,00 sati.

 

Detaljnije informacije o načinu upisa te popis potrebne dokumentacije koja se prilaže zahtjevu za upis dostupne su u sljedećim dokumentima:

OBAVIJEST O POSTUPKU I NAČINU UPISA DJECE U DJEČJI VRTIĆ

UPUTE ZA KORIŠTENJE SUSTAVA E-GRAĐANI ZA UPIS U DJEČJI VRTIĆ

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital