Accessibility icon

Zimski kamp za osnovnoškolce

Objavljeno: 16. prosinca 2013. u kategoriji

Općina Kanfanar i Društvo „Naša djeca“ Kanfanar, u suradnji sa Općinom Rešetari, organiziraju drugu godinu za redom „Zimski kamp” u Slavoniji za djecu osnovnoškolskog uzrasta. Djeca će u Slavoniji boraviti šest dana, od 06. do 11. siječnja 2013. Godine. Smješteni će biti, kao i lani, u mjestu Cernička Šagovina (Općina Cernik, kod Nove gradiške), u prostorima namjenski uređenog objekta, te imati  na raspolaganju sobe (3- 6 ležaja) sa kupaonicama, kuhinju, blagavaonu, prostore za društvene igre, zabavu i animaciju, te sportske terene.
 
Za djecu će tijekom šestodnevnog boravka u Slavoniji biti organizirane različite aktivnosti i događanja sa puno novih iskustava i zabave:

–              upoznavanje općine Rešetari i novogradiškog kraja,
–              susreti i druženja sa djecom iz DND Rešetari,
–              posjet etno selu,
–              šetnje i izleti u prirodi,
–              predstave, igre i kreativne radionice,
–              klizanje
–              cjelodnevni izlet u Daruvar.

U pratnji djece biti će stručne osobe iz Društva „Naša djeca“ Kanfanar zadužene za organizaciju aktivnosti i programa, te pripremu obroka za djecu.

Općina Kanfanar osigurati će sredstva za prijevoz i sve aktivnosti, dok bi roditelji sudjelovali u troškovima prehrane (pet obroka dnevno) iznosom od 600 kn.

Molimo zainteresirane roditelje da letak (koji možete preuzeti na ovoj web stranici) sa podacima o djeci dostave u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar do 18.12.2013. godine. Detaljnije informacije o ”Zimskom kampu” biti će prezentirane na roditeljskom sastanku koji će se održati u prvom tjednu 2014. godine, o čemu će roditelji biti obaviješteni.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital