Accessibility icon

„Zimski kamp u Slavoniji“ za osnovnoškolce

Objavljeno: 27. studenoga 2012. u kategoriji

Općina Kanfanar i Društvo „Naša djeca“ Kanfanar, u suradnji sa Općinom Rešetari, organiziraju “zimski kamp” u Slavoniji za djecu osnovnoškolskog uzrasta. Djeca će u Slavoniji boraviti šest dana, od 07. do 12. siječnja 2013. godine, u mjestu Cernička Šagovina (Općina Cernik, u blizini Rešetara), gdje će biti  smješteni u prostorima namjenski uređenog objekta, te imati  na raspolaganju sobe (3- 6 ležaja) sa kupaonicama, kuhinju, blagavaonu, prostore za društvene igre, zabavu i animaciju, te sportske terene.
 
Za djecu će tijekom šestodnevnog boravka u Slavoniji biti organizirane različite aktivnosti i događanja sa puno novih iskustava i zabave:

–              upoznavanje općine Rešetari i njenih znamenitosti
–              susreti i druženja sa djecom iz DND Rešetari
–              posjet mlinu i vodenici
–              šetnje i izleti u prirodi
–              predstave, igre i kreativne radionice
–              klizanje
–              cjelodnevni izlet u Vukovar.

U pratnji djece biti će stručne osobe iz Društva „Naša djeca“ Kanfanar zadužene za organizaciju aktivnosti i programa, te pripremu obroka za djecu.

Općina Kanfanar osigurati će sredstva za prijevoz i sve aktivnosti, dok bi roditelji sudjelovali u troškovima prehrane (pet obroka dnevno) iznosom od 600 kn.

Molimo zainteresirane roditelje da letak (koji možete preuzeti na ovoj web stranici) sa podacima o djeci dostave u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar do 30.11.2012. godine. Detaljnije informacije o ”zimskom kampu” biti će prezentirane na roditeljskom sastanku koji će se održati početkom mjeseca prosinca, o čemu će roditelji biti obaviješteni.

Veselimo se vašem odazivu!

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital