Accessibility icon

Zatvaranje dijela državne ceste D303

Objavljeno: 25. studenoga 2016. u kategoriji

 

Hrvatske ceste obavještavaju javnost o namjeri zatvaranja dionice državne ceste D303 Rovinjsko selo – Kurili na kojoj se izvode radovi na obnovi kolničke konstrukcije. Cestu je potrebno zatvoriti za sav promet radi izvođenja radova reciklaže kolničke konstrukcije, koja se zbog dimenzija stroja za reciklažu izvodi u cjelokupnoj širini ceste.

 

Zatvaranje ceste za sav promet odvijalo bi se u dvije faze:

–  Prva faza zatvaranja ceste planira se od 12.12.2016.g. do 30.12.2016.g., od nogometnog igrališta u Rovinjskom selu do raskrižja za Limski kanal.

 

–  Druga faza zatvaranja ceste planira se početkom siječnja 2017.g., u trajanju 7-10 dana, od raskrižja za Limski kanal do Kurila (točan datum će biti unaprijed iznešen).

 

Izvođač trenutno izrađuje Elaborat privremene regulacije prometa s obilaznim pravcima, na koji će ishoditi odobrenja nadležnih institucija i upravitelja cesta.

Po donošenju elaborata obavijestit ćemo svo lokalno stanovništvo, prijevozničke tvrtke, nadležne službe i institucije o dogovorenoj prometnoj regulaciji prometa s obilaznim pravcima.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital