Accessibility icon

Započeli radovi na rekonstrukciji ceste Jural – Krunčići

Objavljeno: 18. srpnja 2018. u kategoriji

 

Danas su i službeno započeli radovi na rekonstrukciji nerazvrstane ceste Jural – Krunčići u dijelu ceste koji pripada Općini Kanfanar na dionici dugoj 1026 metara. Radove vrijedne 705.587,50 kuna izvodi poduzeće Cesta d.o.o. Pula, dok stručni nadzor vrijedan 22.500,00 kuna vrši poduzeće Flacius et filii d.o.o. Marčana. Ovim radovima asfaltirati će se spomenuta dionica ceste od Jurala do ceste na granici sa Općinom Sveti Lovreč u širini od 4 metra. 

 

Ovaj projekt je u potpunosti financiran sredstvima iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., u sklopu Mjere 07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“, Podmjere 7.2. „Ulaganja u izradu, poboljšanje ili proširenje svih vrsta male infrastrukture, uključujući ulaganja u obnovljive izvore energije i uštedu energije“,  Operacije 7.2.2. „Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta“.

 

Ovo je drugi projekt za koji je Općini Kanfanar odobreno financiranje iz Programa ruralnog razvoje RH, u 2015. godini financirana je izrada Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Kanfanar. 

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital