Accessibility icon

Započeli radovi na izgradnji kanalizacije Maružini

Objavljeno: 21. studenoga 2018. u kategoriji

 

Danas su započeli radovi na izgradnji sustava odvodnje otpadnih voda naselja Maružini koji obuhvaćaju izgradnju 1,85 km kanalizacijske mreže s kućnim priključcima te jedne crpne stanice. Izvođač ovih radova vrijednih 2.739.287,00 kuna (s PDV-om) je poduzeće Ekspert gradnja d.o.o. Buzet. Radove u 2018. godini sufinanciraju i Hrvatske vode s 300 tisuća kuna. Dovršetkom ovog dijela kanalizacijskog sustava završiti će se u potpunosti izgradnja glavnog kolektora aglomeracije Kanfanar, u dužini preko 10 km, a koja obuhvaća naselja Kanfanar, Marići, Burići i Maružini.

 

U sklopu ovih radova izvršiti će se i rekonstrukcija vodoopskbrnog sustava, elektroenergetskog sustava, javne rasvjete i prometnih površina, tako da će ukupna vrijednost radova biti veća od 4 milijuna kuna. Radovi bi trebali biti dovršeni do kraja travnja 2019. godine.

  

Tijekom izvođenja radova na dionici lokalne ceste 50131  Burići – Maružini te cestama unutar naselja vrijediti će privremena regulacija prometa te se sudionici u prometu mole za pojačan oprez i poštivanje privremene prometne signalizacije.

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital