Accessibility icon

Upućivanje prijedloga za dodjelu nagrade i priznanja Općine Kanfanar

Objavljeno: 30. kolovoza 2021. u kategoriji

Obavještavaju se sve fizičke i pravne osobe s područja Općine Kanfanar da mogu uputiti prijedloge kandidata za dodjelu nagrade i priznanja Općine Kanfanar sukladno Odluci o Nagradi i drugim priznanjima Općine Kanfanar (,,Službeni glasnik Općine Kanfanar”, broj: 2/09).

Nagrade i javna priznanja Općine Kanfanar dodjeljuju se za postignute rezultate na području znanosti, gospodarstva, kulture, sporta i drugih djelatnosti, za osobiti doprinos u pružanju humanitarne i druge pomoći te donatorstvo pojedinaca, udruga ili ustanova te za rezultate ili poticanje aktivnosti iz drugih oblasti od značaja za Općinu Kanfanar.

Kandidate se može predložiti za dodjelu sljedećih nagrada:

  1. Nagrada Općine Kanfanar
  2. Plaketa Općine Kanfanar
  3. Mala plaketa Općine Kanfanar

 

Nagrada Općine Kanfanar dodjeljuje se u obliku novčane nagrade pojedincima za izvanredne rezultate u radu kao životno djelo iz bilo koje gore navedene oblasti.

Plaketa Općine Kanfanar dodjeljuje se trgovačkim društvima, ustanovama, udrugama i drugim pravnim osobama za izvanredne rezultate i uspjehe u radu, te za donatorstvo pojedinaca ili ustanova. Mala plaketa Općine Kanfanar dodjeljuje se pojedincima za osobite uspjehe u radu.

Prijedlozi za dodjelu nagrada, počasti i javnih priznanja dostavljaju se u pismenom obliku s detaljnim obrazloženjem Komisiji za priznanja i odlikovanja Općine Kanfanar, do 06. rujna 2021. g. na adresu: Općina Kanfanar, Trg Marka Zeljka 6, 52352 Kanfanar.

 

Komisija za dodjelu nagrada i priznanja

Općinskog vijeća Općine Kanfanar

 

 

OBAVIJEST – UPUĆIVANJE PRIJEDLOGA ZA DODJELU NAGRADE I PRIZNANJA OPĆINE KANFANAR

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital