Accessibility icon

U subotu 33. Jakovlja i smotra istarskih volova

Objavljeno: 28. srpnja 2023. u kategoriji

Nakon bogatog programa Šetimane od Jakovlje, kada se tijekom cijeloga tjedna uoči ove najveće kanfanarske manifestacije diljem općine organiziralo i održalo mnoštvo zabavnih, gastronomskih i rekreativnih programa, u subotu 29.7. na redu je i 33. Jakovlja sa smotrom istarskih volova.

Subotnji program Jakovlje počinje u 11:00 sati svetom misom u čast svetoga Jakova, a od 16:00 sati u Parku istarskog vola krenut će i sajam domaćih i lokalnih proizvoda. Centralni dio manifestacije je tradicionalna smotra istarskih volova koja će početi u 18:00 sati i tijekom koje će se birati naljepši, najteži i najposlušniji boškarini Istre, a posebnost ovogodišnjeg programa smotre bit će izrada milenijske fotografije Šime Strikomana u obliku istarskog vola. Zbog izrade što vjerodostojnije fotografije, posjetitelji smotre mole se da dođu odjeveni u bijele majice.

U programu smotre nastupit će KUD Dvigrad, ženska klapa Agata, limena glazba i kanfanarske mažoretkinje, a po završetku programa smotre kreće i zabavni dio večeri uz Alfa Time Band i grupu Vigor.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital