Accessibility icon

U nedjelju božićni sajam i podjela paketa Djeda Božićnjaka u Kanfanaru

Objavljeno: 15. prosinca 2022. u kategoriji

U sklopu adventskog programa „Božićnjak u Kanfanaru“, koji je počeo još početkom prosinca smotrom maslinovog ulja, ovog će se vikenda u Kanfanaru održati božićni sajam te podjela paketa Djeda Božićnjaka za djecu s područja općine.

Tradicionalno, na božićnom će se sajmu moći kupiti zanimljive poklone za pod bor, i to proizvode i suvenire lokalnih proizvođača, a ove će godine goste čekati radovi kanfanarske umjetnice Olge Vicel, domaći kolači, božićne dekoracije, suhomesnati proizvodi, med, likeri…

Cijelu će atmosferu upotpuniti i prigodna adventska gastronomska ponuda, ali i nastup FunBox benda. Božićni sajam održat će se u parku kod glavnog kanfanarskog trga, a započet će u 12 sati, kada će nedjeljni program svojim nastupima otvoriti kanfanarske mažoretkinje.

Istoga dana, na Placi će se održati podjela paketa Djeda Božićnjaka koji će, zajedno s Bakom Mraz, darivati djecu s područja Općine. Mališane će osim omiljenih božićnih likova zabavljati i animirati vilenjak na štulama, a organizirano će biti i oslikavanje lica za djecu.

Paralelno s navedenim programima, u galeriji Malenica odvijat će se izložba fotografija na temu „Kažuni i kažete“, u organizaciji Udruge Dvegrajci, dok će se u Domu mladih održati božićno fotografiranje za koje će se pobrinuti kanfanarska fotografkinja Ivona Milotić.

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital