Accessibility icon

TZ Općine Kanfanar dobila internet stranice

Objavljeno: 16. svibnja 2017. u kategoriji

 

Turistička zajednica Općine Kanfanar dobila je svoju internet stranicu www.visitkanfanar.hr na kojoj će se moći naći sve informacije bitne za boravak i odmor u Kanfanaru, kao i informacije o ponudi smještaja, ugostiteljskih objekata i lokalnih proizvođača.

 

          Stranice su prevedene na tri jezika i nude opise najznačajnijih kanfanarskih kulturno-povijesnih i prirodnih atrakcija, pregled resursa za aktivni odmor (biciklističke staze, pješačke staze, penjačke stijene, sportske terene na području općine…), informacije o manifestacijama, ponudu lokalnih proizvoda (fuži, vino, med, prirodna kozmetika…) i ugostiteljskih objekata te ponudu smještaja na području Općine Kanfanar. Osim promocije turističkih resursa Općine, cilj je stranicama predstaviti i sve popratne sadržaje i mogućnosti koji u Općini Kanfanar stoje na raspolaganju turistima, ali i posjetiteljima.

Stranice će se kontinuirano nadopunjavati novim sadržajima, promotivnim materijalima u digitalnom obliku i informacijama o smještajnoj ponudi, kao i svim drugim informacijama bitnima za turizam te će ujedno služiti i kao promotivni kanal lokalnim proizvođačima. Dizajn stranica prati postavke brenda Općine Kanfanar kao općine istarskog vola i fuži, a naziv stranica – Visit Kanfanar – usklađen je s nazivom kojeg Turistička zajednic Općine Kanfanar koristi na društvenim mrežama, odnosno na Facebooku, Twitteru, YouTube-u i Instagramu. Osim kategorija čija je svrha promocija Općine Kanfanar, stranice obuhvaćaju i sekcije s informacijama za iznajmljivače, službenim i statističkim podacima te materijalima o Turističkoj zajednici Općine Kanfanar, ankete kojima će se kontinuirano evaluirati razina kvalitete turističke ponude te, shodno rezultatima istih, analizirati potrebe za provođenjem određenih aktivnosti, kao i dio s press clipping izvješćima o važnijim događajima na području Općine Kanfanar. 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital