Accessibility icon

Svečani prijem za Angelicu Damijanić

Objavljeno: 18. travnja 2019. u kategoriji

U vijećnici Općine Kanfanar danas je održan svečani prijem za Angelicu Damijanić, učenicu rovinjske Strukovne škole Eugena Kumičića, koja je na nedavno održanom državnom natjecanju učenika strukovnih škola „WorldSkills Croatia 2019“ osvojila zlatnu medalju u disciplini Ugostiteljsko posluživanje. Državnoj prvakinji na svečanom su prijemu svoje čestitke uputili općinski načelnik Sandro Jurman sa suradnicima i ravnatelj rovinjske strukovne škole Emil Nimčević, kao i mentorica Ivanka Kresina i majka Melita.

Mladoj i ambicioznoj Angelici općinski načelnik Sandro Jurman poželio je i nove uspjehe u daljnjem životu i radu, naglasivši kako posebno raduju uspjesi mladih osoba, koje će Općina Kanfanar i nadalje poticati u radu i školovanju. Na uspjehu je čestitao i ravnatelj škole, a nakon službenog dijela svečanog prijema predstavnici rovinjske strukovne škole i Općine Kanfanar razgovarali su o planovima i nadolazećim projektima iz područja školstva i obrazovanja.

Natjecanje WordSkills, koje se održalo krajem ožujka ove godine, okupilo je 450 najboljih učenika strukovnih škola iz cijele Hrvatske, koji su se natjecali u 40 disciplina, što najbolje potvrđuje Angelicin uspjeh, kojoj je uručena i monografija Općine Kanfanar, dok je za školu ravnatelju Emilu Nimčeviću poklonjen Dvigradski statut.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital