Accessibility icon

Sufinanciranje troškova prijevoza i smještaja za učenike srednjih škola

Objavljeno: 3. rujna 2019. u kategoriji

Općina Kanfanar nastavit će sa sufinanciranjem putnih troškova i smještaja u učeničkim domovima za svoje srednjoškolce i u novoj školskoj godini.

Općina će sufinancirati putne troškove srednjoškolcima u iznosu od 25% mjesečne putne karte, odnosno razliku od pune cijene do iznosa koji subvencionira država sukladno Odluci o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola za školsku godinu 2019./20. koju je donijela Vlada RH. Na taj način će za kanfanarske srednjoškolce putovanje u njihove škole i nadalje biti besplatno. Za ostvariti pravo na sufinanciranje prijevoza učenici moraju prije izrade mjesečnih karata u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar dostaviti zamolbu, potvrdu o upisu u školu i uvjerenje o prebivalištu.

Srednjoškolcima koji su smješteni u učeničkim domovima Općina Kanfanar će sufinancirati smještaj u iznosu od 1/3 mjesečne opskrbnine. Za ostvarenje ovog prava učenici trebaju podnijeti zamolbu Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kanfanar te uz nju priložiti: ugovor o smještaju u učenički dom, potvrdu o upisu u školsku godinu 2019/20., potvrdu o prebivalištu, potvrdu o prijavi boravišta te žiro račun za isplatu iznosa sufinanciranja.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital