Accessibility icon

Sufinanciranje prijevoza i smještaja za učenike srednjih škola

Objavljeno: 29. kolovoza 2018. u kategoriji

 

Općina Kanfanar će i u novoj školskoj godini 2018/19. sufinancirati putne troškove i smještaj u učeničkim domovima  učenicima srednjih škola.

 

Odlukom Općinskog načelnika Općina Kanfanar će sufinancirati putne troškove srednjoškolcima u iznosu od 25% mjesečne putne karte, odnosno razliku od pune cijene do iznosa koji subvencionira država, tako da će kanfanarski srednjoškolci i nadalje besplatno putovati u svoje škole. Za ostvariti pravo na sufinanciranje učenici moraju do 08.09.2018. godine u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar dostaviti zamolbu, potvrdu o upisu u školu i uvjerenje o prebivalištu. 

 

Za srednjoškolce koji su smješteni u učeničkim domovima Općina Kanfanar će sufinancirati smještaj u iznosu od 1/3 mjesečne opskrbnine. Srednjoškolci za ostvarenje ovog prava trebaju podnijeti zamolbu Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kanfanar te uz nju priložiti: ugovor o smještaju u učenički dom, potvrdu o upisu u školsku godinu 2018/19., potvrdu o prebivalištu, potvrdu o prijavi boravišta, te žiro račun za isplatu iznosa sufinanciranja.

 

Za navedene programa sufinanciranja srednjoškolaca Općina Kanfanar na godišnjoj razini osigurava 135.000,00 kuna.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital