Accessibility icon

Sufinanciranje prijevoza i smještaja u domovima za srednjoškolce

Objavljeno: 2. rujna 2013. u kategoriji

 

Učenici srednjih škola sa područja Općine Kanfanar će i ove školske godine putovati besplatno u svoje škole redovnim linijskim prijevozom, autobusnim ili željezničkim. Odlukom Općinskog načelnika Općina Kanfanar sufinancirati će putne troškove srednjoškolcima u iznosu od 25% mjesečne putne karte, odnosno razliku od pune cijene do iznosa koji subvencionira država. Za ostvariti pravo na sufinanciranje učenici moraju u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar dostaviti zamolbu, potvrdu o upisu u školu i uvjerenje o prebivalištu.

Za srednjoškolce koji su smješteni u učeničkim domovima Općina Kanfanar će nastaviti sufinancirati smještaj u iznosu od 1/3 mjesečne opskrbnine. Srednjoškolci za ostvarenje ovog prava trebaju podnijeti zamolbu Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kanfanar te uz nju priložiti: ugovor o smještaju u učenički dom, potvrdu o upisu u školsku godinu 2012/13., potvrdu o prebivalištu, potvrdu o prijavi boravišta, te žiro račun za isplatu sufinanciranja.

Pri kraju su i dogovori za izvanredan prijevoz srednjoškolaca sa područja Prikodrage do Kanfanara s obzirom da prema naseljima Prikodrage ne postoji redovan linijski prijevoz, pa će i taj problem biti riješen zajedničkim dogovorom Općine i roditelja.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital