Accessibility icon

Slaven Bilić posjetio NK Kanfanar

Objavljeno: 28. svibnja 2012. u kategoriji

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić je prošli tjedan posjetio trening najmlađih selekcija Nogometnog kluba Kanfanar. Slobodno popodne tijekom priprema reprezentacije u Rovinju, Bilić je djelom iskoristio i za posjet Kanfanaru.

U pratnji predsjednika NK Kanfanar Sandra Jurmana i Renata Filića koji je izbornika doveo u Kanfanar, Slaven Bilić je svojim dolaskom na trening iznenadio ali i beskrajno razveselio najmlađe igrače NK Kanfanar. Uz pozdrave i slikanje sa izbornikom, mladi nogometaši uputili su mu i brojna pitanja ne libeći se sugerirati ni igračka i taktička rješenja u našoj reprezentaciji. Vrlo dobru atmosferu početnici i prednatjecatelji našeg kluba upotpunili su pjevanjem navijačkih pjesama i Nogometnog kluba Kanfanar i hrvatske nogometne reprezentacije.

Na rastanku Bilić je najmlađima zaželio mnogo uspjeha u nogometnom razvoju te da poneki od njih  postane i reprezentativac, a oni su njemu i reprezentaciji zaželjeli mnogo sreće i uspjeha na predstojećem Euru. Izbornik je na odlasku ispraćen skandiranjem posvećenom njemu i našim vatrenima.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital