Accessibility icon

Škola plivanja za djecu

Objavljeno: 21. lipnja 2024. u kategoriji

Nakon ljetnog kampa, aktivnosti za djecu tradicionalno se nastavljaju školom plivanja koja će se i ove godine održati u organizaciji Općine Kanfanar, u suradnji s DND-om Kanfanar.

Ovogodišnja, 18. po redu škola plivanja održat će se u periodu od 8. do 20. srpnja, a namijenjena je djeci predškolskog i školskog uzrasta.

Tijekom škole plivanja polaznici kroz 10 dana savladavaju tehnike plivanja pod stručnim vodstvom, na bazenima Polari u Rovinju. Općina Kanfanar za polaznike osigurava prijevoz autobusom, a roditelji participiraju u troškovima organizacije s iznosom od 60 eura. Cijeli se program organizira u partnerstvu s Društvom sportske rekreacije Rovinj, Dječjim vrtićem i jaslicama “Neven” te Društvom “Naša djeca” Kanfanar.

Roditeljski sastanak za polaznike škole plivanja održat će se u četvrtak 4. srpnja u 19:30 sati u Domu mladih u Kanfanaru.

Prijave za sudjelovanje podnose se u JUO Općine Kanfanar (Tel. 825-003) ili u Dječjem vrtiću „Neven“ – područni vrtić Kanfanar, zaključno do četvrtka 4. srpnja u 16:00 sati.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital