Accessibility icon

Škola plivanja i ove godine

Objavljeno: 8. srpnja 2020. u kategoriji

Škola plivanja, koju koju Općina Kanfanar tradicionalno u srpnju organizira za djecu predškolskog i školskog uzrasta, održat će se i ove godine četrnaestu godinu za redom. Partneri Općine na ovom ljetnom programu za djecu također ostaju isti, a to su Društvo sportske rekreacije Rovinj, Dječji vrtić i jaslice Neven te Društvo Naša djeca Kanfanar. Ovogodišnja Škola plivanja održat će se od 13. do 18. srpnja na bazenima u Rovinju gdje će djeca pod stručnim vodstvom kineziologa
provoditi program učenja i usavršavanja tehnika plivanja. Za djecu će biti organiziran prijevoz autobusom od Kanfanara do Rovinja, kojeg osigurava Općina Kanfanar.

Zainteresirani roditelji mogu djecu prijaviti u JUO Općine Kanfanar (Tel. 825-003) ili u Dječjem vrtiću „Neven“ – područni vrtić Kanfanar (Tel. 653-503).

Roditeljski sastanak će se održati u Domu mladih u Kanfanaru u petak, 10. srpnja 2020. godine u 20,00 sati, a prisustvo roditelja je obvezno zbog upoznavanja s uvjetima organizacije te potpisivanja izjava o prihvaćanju istih.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital