Accessibility icon

Rođendanski koncert Gustafa u Kanfanaru

Objavljeno: 24. prosinca 2019. u kategoriji

U petak 27.12. s početkom u 19:15 sati u šatoru na rukometnog igralištu kod Doma mladih u Kanfanaru održat će se rođendanski koncert grupe Gustafi koji slave 39 godina uspješne glazbene karijere.

Ova poznata istarska skupina svoju je glazbenu priču započela 27.12.1980. godine u Vodnjanu, kada je održala prvi koncert pod imenom Gustaph y njegovi dobri duhovi. Iako su nakon toga više puta mijenali naziv grupe, bend je postao poznat kao Gustafi te tako nastavio graditi svoj prepoznatljiv stil glazbe i nastupa. Danas je domicilno mjesto grupe Kanfanar, odnosno Maružini, gdje su Gustafi preselili iz Vodnjana 2001. godine, a za sve goste koncerta pripremaju veliku zabavu.

Naime, kako najavljuju članovi grupe, na kanfanarskom će koncertu nastupiti i brojni gosti, a bit će to prilika i za prisjetit se prijašnjih sastava Gustafa: „Svirati će tu oni dobri stari Gustafi, dobri mladi Gustafi, dobri gljuhi Gustafi, dobri šepavi Gustafi, dobri dlakavi Gustafi, dobri žedni Gustafi, Gustafi koji su to bili 39 lit, kako i Gustafi koji to još nisu bili nikad! Priko dvadeset Gustafi će se izredati na pozornici, biti će to narodno veselje!“

Zbog većeg broja izvođača, koncert će početi u 19:15 sati, a ulaz je besplatan.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital