Accessibility icon

Quad avantura za najmlađe povodom Dječjeg tjedna

Objavljeno: 5. listopada 2015. u kategoriji

Općina Kanfanar će i ove godine obilježiti Dječji tjedan, kao tradicionalnu godišnju akciju i aktivnost posvećenu djeci. Ove godine Dječji tjedan počinje u ponedjeljak, 5. listopada 2015. na Međunarodni dan djeteta i završava u nedjelju, 11. listopada 2015., jer se tradicionalno održava u prvom punom tjednu listopada.

 

Kao i svake godine trajni ciljevi Dječjeg tjedna su:

– osvijestiti javnost koliko je važno ostvarivati dječja prava, dječje potrebe i sudjelovati u aktivnostima s djecom i za djecu,

– organizirati pomno odabrane igre, priredbe i stvaralačke aktivnosti djece i za djecu primjerene njihovoj dobi i interesima,

– pokrenuti nove akcije korisne i bitne za razvoj i odgoj djece,

– poticati i razvijati volonterizam u radu odraslih s djecom, kao i aktivnu participaciju djece u svim aktivnostima lokalne zajednice.

 

Općina kanfanar je u suradnji sa Društvom Naša djeca Kanfanar za svoje najmlađe žitelje pripremila jedno zanimljivo događanje. U petak 09. listopada 2015. organizira se djecu starije vrtićke dobi i osnovnoškolce “Quad avantura za najmlađe“. Polazak na zajednički izlet u petak predviđen je u 15,30 sati sa kanfanarske place, planirani povratak je oko 19,00 sati. Djeci se preporuča sportsko odijevanje, te da sa sobom ponesu sendviče i napitke, a prijevoz i avanturu na quadovima osigurava Općine Kanfanar.

 

Mole se roditelji da dolazak djece na ovaj izlet potvrde do srijede 07. listopada u 14,00 sati u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kanfanar, na telefon 825-003.

 

Očekuje nas mnogo uzbuđenja i dobre zabave, pridružite nam se.

 

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital