Accessibility icon

Projekt “Taste Kanfanar” i gastro akcije ususret Jakovlji

Objavljeno: 19. srpnja 2017. u kategoriji

U novootvorenom restoranu „Katalyma“ u Pilkovićima održana je tiskovna konferencija na kojoj je najavljen novi projekt kanfanarskih ugostitelja, Općine Kanfanar i Turističke zajednice Općine Kanfanar – Okusi Kanfanar / Taste Kanfanar.

Projekt je osmišljen na način da se kroz različite gastro akcije tijekom cijele godine, a uoči značajnijih kanfanarskih manifestacija, prigoda i događanja, u ugositeljskim objektima ponude posebni tematski meniji i jela po promotivnim cijenama. Ponuda pojedine gastro akcije bit će usmjerena na temu manifestacije/događaja kojeg najavljuje, a sam projekt počinje desetodnevnom gastro akcijom ususret Jakovlji.

 

Počevši od 20. pa sve do 30. srpnja u restoranu „Katalyma“ moći će se kušati meni „Taste Kanfanar“ kojeg čine juha od repa istarskog goveda, carpaccio od boškarina i fuži s boškarinom. Meni će se nuditi po promotivnoj cijeni od 120 kuna za cijeli sijed jela.

U pizzeriji „Allegria“ u Putinima moći će se kušati pizza „Boškarin“ sa salamom od boškarina, domaćim kravljim sirom i rukolom. Pizza će se promotivno nuditi po cijeni od 40 kuna, a i po završetku akcije bit će trajno dostupna u ponudi pizzerije „Allegria“.

 

Menijem „Taste Kanfanar“ i pizzom „Boškarin“ dodatno se ističu dva centralna dijela najznačajnije kanfanarske fešte Jakovlje, boškarin i fuži, čime se doprinosi i prepoznatljivosti brenda Kanfanara kao općine istarskog vola i fuži.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital