Accessibility icon

Program obilježavanja Dana Općine Kanfanar

Objavljeno: 19. rujna 2017. u kategoriji

 

Dan Općine Kanfanar će se i ove godine obilježiti brojnim kulturnim, sportskim i zabavnim događanjima koje će uz Općinu organizirati naše udruge i klubovi. Program započinje u subotu 23.9. u 18,30 sati Danom KUD-a Dvigrad kada će se na ovom folklornom susretu u sportskoj dvorani OŠ Petra Studenca kanfanarskim folklorašima i mažoretkinjama pridružiti i gosti iz KUD-a Ivan Fonović Zlatela Kršan, KD-a Sveti Juraj Krase (na otoku Krku)i FS-a Emona Ljubljana.

 

Već sljedećeg dana program Dan Općine nastavlja se natjecanjem u gađanju letećih meta – disciplina trap na streljani u Sošićima, koje počinje u 10 sati, gdje će se paralelno održati i natjecanje u gađanju fjondom. U nedjelju je organiziran i tradicionalni program za djecu, a ove je godine to izlet u tematski zabavni park Dinopark u Funtani.

 

U srijedu 27.9. održat će se tradicionalni stolnoteniski turnir u organizaciji Stolnoteniskog kluba Kanfanar. Turnir će se održati u dvorani kanfanarske osnovne škole s početkom u 17 sati.

 

U četvrtak 28.9. u Domu mladih će se sa početkom u 20,00 sati upriličiti koncert labinske kantautorice i glumice Elis Lovrić. 

 

U subotu na blagdan Svete Sofije i Dan Općine Knafanar održati će se sveta misa u 11 sati, a u 13 sati održat će se i svečana sjednica Općinskog vijeća. 

 

U nedjelju s početkom u 11,00 sati održat će se i tradicionalna 9. MTB biciklijada kroz Općinu Kanfanar koja starta na Placi i prolazi bike stazama diljem općine Kanfanar.

 

Program završava u srijedu sa znanstvenim skupom Crtice iz povijesti Kanfanarštine u organizaciji Udruge Dvegrajci, koji započinje u 19,00 sati u Domu mladih i na kojem ćemo imati prilike čuti predavanja o povijesti našeg kraja.

 

Pozivamo svih da sudjeluju i posjete sve ove zanimljive programe te da zajedno proslavimo Dan naše općine.

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital