Accessibility icon

Prijem za Marinu Relić i BKOSIŽ „Istrijana“

Objavljeno: 12. travnja 2018. u kategoriji

 

Načelnik Općine Kanfanar Sandro Jurman je sa svojim suradnicima upriličio svečani prijem za Marinu Relić, uspješnu boćaricu iz općine Kanfanar i članicu Boćarskog kluba osoba s invaliditetom Istarske županije „Istrijana“, u čijoj su pratnji bili predsjednik BKOSIŽ „Istrijana“ Davor Komar i Marinina majka Tatjana.

 

Marina je u prošloj godini ostvarila cijeli niz uspješnih rezultata na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima, od kojih je najvrjedniji naslov državne prvakinje za 2017. godinu. U BKOSIŽ „Istrijana“ redovito trenira četiri godine, i to svakodnevno po tri sata. Marinu i u ovoj godini očekuju brojna jaka natjecanja.

 

U ugodnom razgovoru Davor Komar je predstavnike Općine upoznao s radom kluba, koji je najtrofejniji boćarski Klub osoba s invaliditetom u Hrvatskoj, ali i sa problematikom s kojom se susreću u svom djelovanju. Marina je izrazila zadovoljstvo uvjetima rada u klubu. Načelnik Jurman je ovom prigodom upoznao Marinu da joj je Općina Kanfanar osigurala sredstva za nabavku njenih novih boća, te da će Općina i nadalje pomagati BKOSIŽ „Istrijana“ u njihovom radu.

 

Prijem je završen obostranim željama da se dobra suradnja Općine Kanfanar i BKSOIŽ Istrijana nastavi i ubuduće, uz dobre rezultate koji sigurno neće izostati.

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital