Accessibility icon

Prijavite se za dječji ljetni kamp

Objavljeno: 29. svibnja 2018. u kategoriji

 

Općina Kanfanar i Društvo “Naša djeca” Kanfanar, uz pomoć poduzeća Mon Perin d.o.o. i Općine Bale, i ove godine organiziraju ljetni kamp za djecu osnovnoškolskog uzrasta. Ovogodišnji kamp, osmi po redu, održati će se od 25. do 30. lipnja u kampu Mon Perin (Colone). Za djecu će biti organiziran smještaj u opremljenim šatorima, stručno vodstvo te bogat program s aktivnostima i animacijskim sadržajima. Troškove za navedeno osiguravaju organizatori, a roditelji participiraju u troškovima prehrane u iznosu od 550,00 kuna, što uključuje svakodnevno pet obroka.

 

 Zainteresirani roditelji pozivaju se da ispune Prijavnicu za ljetni kamp i dostave ju u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar do 15.6.2018. godine.  Prijavnice će biti podijeljene učenicima u OŠ Petra Studenca, a iste se mogu preuzeti i u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kanfanar i na ovim internet stranicama (Dokumenti za download).

 

 Prije kampa, roditelji koji prijave djecu bit će pozvani na informativni sastanak na kojemu će se detaljnije predstaviti program ljetnog kampa.

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital