Prijavite se za dječji ljetni kamp

Objavljeno: 29. svibnja 2018. u kategoriji

 

Općina Kanfanar i Društvo “Naša djeca” Kanfanar, uz pomoć poduzeća Mon Perin d.o.o. i Općine Bale, i ove godine organiziraju ljetni kamp za djecu osnovnoškolskog uzrasta. Ovogodišnji kamp, osmi po redu, održati će se od 25. do 30. lipnja u kampu Mon Perin (Colone). Za djecu će biti organiziran smještaj u opremljenim šatorima, stručno vodstvo te bogat program s aktivnostima i animacijskim sadržajima. Troškove za navedeno osiguravaju organizatori, a roditelji participiraju u troškovima prehrane u iznosu od 550,00 kuna, što uključuje svakodnevno pet obroka.

 

 Zainteresirani roditelji pozivaju se da ispune Prijavnicu za ljetni kamp i dostave ju u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar do 15.6.2018. godine.  Prijavnice će biti podijeljene učenicima u OŠ Petra Studenca, a iste se mogu preuzeti i u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kanfanar i na ovim internet stranicama (Dokumenti za download).

 

 Prije kampa, roditelji koji prijave djecu bit će pozvani na informativni sastanak na kojemu će se detaljnije predstaviti program ljetnog kampa.

 

Arhiva novosti

Pravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital