Accessibility icon

Prijave za Zimski kamp

Objavljeno: 11. prosinca 2017. u kategoriji

 

Općina Kanfanar i Društvo Naša djeca Kanfanar organiziraju šestu godinu za redom Zimski kamp za djecu osnovnoškolskog uzrasta, i to u razdoblju od 07. do 13. siječnja 2018. godine. Djeca će uobičajeno biti smještena u mjestu Cernička Šagovina (Općina Cernik) u prostorima namjenski uređenog objekta za školu u prirodi, gdje postoje svi uvjeti potrebni za smještaj, prehranu, zabavu, animaciju i sportske aktivnosti naših kampera. Smještaj nam i ove godine organizira naša prijateljska Općini Rešetari.

 

Za djecu će tijekom sedmodnevnog boravka u Slavoniji biti organizirane različite edukativne, zabavne i sportske aktivnosti, zanimljivi izleti te događanja sa puno novih iskustava.

 

U pratnji djece biti će stručne osobe iz Društva “Naša djeca” Kanfanar zadužene za organizaciju aktivnosti i programa, te pripremu obroka za djecu.

 

Općina Kanfanar osigurava sredstva za prijevoz i animacijske aktivnosti, dok roditelji sudjeluju u troškovima prehrane (pet obroka dnevno) sa iznosom od 600 kn.

 

Molimo zainteresirane roditelje da letak (koji možete preuzeti na ovoj web stranici) sa podacima o djeci dostave u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar do 20.12.2017. godine. 

 

Detaljnije informacije o “Zimskom kampu” biti će prezentirane na roditeljskom sastanku o čijem će terminu roditelji biti obaviješteni telefonski.

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital