Accessibility icon

Prijave za Zimski kamp u Slavoniji

Objavljeno: 19. prosinca 2016. u kategoriji

 

Tradicionalni Zimski kamp za djecu osnovnoškolskog uzrasta u organizaciji Općine Kanfanar i Društva “Naša djeca” Kanfanar ove se godine organizira u razdoblju od 08. do 14. siječnja 2017. godine. Djeca će već uobičajeno zahvaljujući našoj prijateljskoj Općini Rešetari biti smještena u mjestu Cernička Šagovina (Općina Cernik) u prostorima namjenski uređenog objekta za školu u prirodi, gdje postoje svi uvjeti potrebni za smještaj, prehranu, zabavu, animaciju i sportske aktivnosti naših kampera. 

 

Za djecu će tijekom sedmodnevnog boravka u Slavoniji biti organizirane različite edukativne, zabavne i sportske aktivnosti, zanimljivi izleti te događanja sa puno novih iskustava.

 

U pratnji djece biti će stručne osobe iz Društva “Naša djeca” Kanfanar zadužene za organizaciju aktivnosti i programa, te pripremu obroka za djecu.

 

Općina Kanfanar osigurati će sredstva za prijevoz i sve aktivnosti, dok roditelji sudjeluju u troškovima prehrane (pet obroka dnevno) sa iznosom od 600 kn.

 

Molimo zainteresirane roditelje da letak (koji možete preuzeti na ovoj web stranici) sa podacima o djeci dostave u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar do 23.12.2016. godine. Detaljnije informacije o “Zimskom kampu” biti će prezentirane na roditeljskom sastanku o čijem će terminu roditelji biti obaviješteni telefonski.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital