Accessibility icon

Prijave za Zimski kamp

Objavljeno: 17. prosinca 2018. u kategoriji

Općina Kanfanar i Društvo Naša djeca Kanfanar organiziraju tradicionalni “Zimski kamp” u Slavoniji za djecu osnovnoškolskog uzrasta od 06. do 12. siječnja 2019. godine. 

 

Tijekom sedmodnevnog boravka u slavonskom mjestu Cernik (kod Rešetara) u prostorima namjenski uređenog objekta za djecu će biti organizirane različite aktivnosti i događanja sa puno novih iskustava i zabave.

 

U pratnji djece biti će stručne osobe iz DND Kanfanar zadužene za organizaciju aktivnosti i programa, te pripremu obroka za djecu.

Općina Kanfanar osigurati će sredstva za prijevoz i sve aktivnosti, dok će roditelji sudjelovati u troškovima prehrane (pet obroka dnevno) iznosom od 600 kn.

 

Molimo zainteresirane roditelje da letak (koji možete preuzeti na ovoj web stranici) sa podacima o djeci dostave u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar do 21.12.2018. 

Detaljne informacije o”zimskom kampu” biti će prezentirane na roditeljskom sastanku koji će se održati krajem prosinca, o čemu će roditelji biti obaviješteni telefonski.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital