Accessibility icon

Prijave za zimski dječji kamp

Objavljeno: 6. prosinca 2023. u kategoriji

Tradicionalan zimski kamp za djecu u Slavoniji, kojega organiziraju Općina Kanfanar i Društvo Naša djeca Kanfanar, održat će se u periodu od 2. do 6. siječnja 2024. godine.

Kao i prošlih godina, uz domaćinstvo prijateljske Općine Rešetari i Društva Naša djeca Rešetari, kamp će se održati na području Cerničke Šagovine, gdje je osiguran smještaj, te u okolnim područjima koje će se posjećivati tijekom boravka u kampu. Smještaj za djecu organiziran je u namjenski uređenom objektu za školu u prirodu u Cerničkog Šagovini, gdje postoje svi uvjeti potrebni za smještaj, prehranu, zabavu, animaciju i sportske aktivnosti sudionika kampa.

Za djecu će tijekom boravka u Slavoniji biti organizirane različite edukativne, zabavne i sportske aktivnosti, zanimljivi izleti te događanja s puno novih iskustava, a novost ove godine je i jednodnevni izlet u Vukovar. U pratnji djece bit će stručne osobe iz Društva Naša djeca Kanfanar zadužene za organizaciju aktivnosti i programa za djecu.

Općina Kanfanar osigurava sredstva za prijevoz i animacijske aktivnosti, dok roditelji sudjeluju u troškovima prehrane (5 obroka dnevno) iznosom od 85,00 eura.

Zainteresirani za boravak u zimskom kampu trebaju ispuniti prijavnicu koja je dostupna na internet stranicama Općine Kanfanar te ju dostaviti u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar do 22.12.2023. godine.

 

Prijavnica za sudjelovanje u zimskom dječjem kampu

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital