Accessibility icon

Prijave za sudjelovanje na smotri mladog maslinovog ulja Kanfanarštine

Objavljeno: 8. studenoga 2022. u kategoriji

Općina Kanfanar i Turistička zajednica Općine Kanfanar u prvom vikendu prosinca organizirat će 7. Smotru mladog maslinovog ulja Kanfanarštine na kojoj će se svojim uljima predstaviti kanfanarski maslinari, a najbolja će se maslinova ulja i nagraditi.

Za potrebe ocjenjivanja mladih maslinovih ulja za smotru, zainteresirani maslinari čije se masline nalaze na području Općine Kanfanar, mogu se prijaviti za sudjelovanje na smotri ispunjavanjem prijavnice i dostavom uzoraka maslinova ulja (2 bočice po 2,5 dcl) najkasnije do četvrtka 17. studenog u 15 sati. Prijavnice i bočice za uzorke mogu se preuzeti u turističkoj zajednici ili u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kanfanar, a prijavnice su dostupne i na internet stranicama www.visitkanfanar.hr i www.kanfanar.hr

Organizatori smotre osiguravaju besplatne kemijske i organoleptičke analize ulja, a svi će prijavljeni sudionici dobiti rezultate analiza za svoje ulje na dan smotre.

Također, prijavljeni sudionici dužni su sudjelovati na smotri te osigurati ulje za degustacije.

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti Turističkoj zajednici Općine Kanfanar – osobno, putem e-maila (tzo@kanfanar.hr) ili telefonski (052/825-244).

 

PRIJAVNICA

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital