Accessibility icon

Prijave za dječji ljetni kamp

Objavljeno: 3. lipnja 2016. u kategoriji

 

Tradicionalni ljetni kamp za djecu osnovnoškolskog uzrasta, kojeg šestu godinu za redom organiziraju Općina Kanfanar i Društvo „Naša djeca“ Kanfanar, održati će se ove godine u razdoblju od 27.06. do 02.07.. Djeca će uobičajeno boraviti u kampu Colone u Balama, gdje im Općina Kanfanar u suradnji sa poduzećem Mon Perin iz Bala osigurava smještaj u opremljenim šatorima. Općina i DND Kanfanar osiguravaju i sve potrebne dodatne sadržaje i stručno vodstvo, te bogati program aktivnosti i animacije. Roditelji participiraju u troškovima prehrane u iznosu od 550,00 kuna, a uključuje svakodnevno doručak, marendu,ručak, užinu i večeru. 

 

Zainteresirani roditelji za boravak djece u kampu mogu se prijaviti u Jedinstveni upravni odjel općine Kanfanar do 10.06.2016. godine. Učenicima OŠ Petra Studenca prijavnice će biti podijeljene u školi, a iste se mogu dobiti u JUO Općine Kanfanar ili preuzeti na ovoj web stranici.

 

Prije odlaska u kamp zainteresirani roditelji će biti pozvani na sastanak na kojem će biti detaljnije prezentiran program ljetnog kampa.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital