Prijave za dječji ljetni kamp

Objavljeno: 1. lipnja 2017. u kategoriji

 

I ove će se godine održati ljetni kamp za djecu osnovnoškolskog uzrasta u Balama. Kamp, kojeg već sedmu godinu organiziraju Općina Kanfanar i Društvo “Naša djeca” Kanfanar u suradnji s poduzećem Mon Perin d.o.o., ove će se godine održati od 19. do 24. lipnja u kampu Mon Perin (Colone), gdje će za djecu biti organiziran smještaj u opremljenim šatorima, stručno vodstvo te bogat program s aktivnostima i sadržajima za djecu. Troškove za navedeno osiguravaju organizatori, a roditelji participiraju u troškovima prehrane u iznosu od 550,00 kuna, što uključuje svakodnevno pet obroka.

 

Zainteresirani roditelji pozivaju se da ispune Prijavnicu za ljetni kamp i dostave ju u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar do 12.6.2017. godine.  Prijavnice će biti podijeljene učenicima u OŠ Petra Studenca, a iste se mogu preuzeti i u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kanfanar i na ovim internet stranicama (Dokumenti za download).

 

Prije kampa, roditelji koji prijave djecu bit će pozvani na informativni sastanak na kojemu će se detaljnije predstaviti program ljetnog kampa.

Arhiva novosti

Pravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital