Accessibility icon

Prijave za dječji ljetni kamp

Objavljeno: 1. lipnja 2017. u kategoriji

 

I ove će se godine održati ljetni kamp za djecu osnovnoškolskog uzrasta u Balama. Kamp, kojeg već sedmu godinu organiziraju Općina Kanfanar i Društvo “Naša djeca” Kanfanar u suradnji s poduzećem Mon Perin d.o.o., ove će se godine održati od 19. do 24. lipnja u kampu Mon Perin (Colone), gdje će za djecu biti organiziran smještaj u opremljenim šatorima, stručno vodstvo te bogat program s aktivnostima i sadržajima za djecu. Troškove za navedeno osiguravaju organizatori, a roditelji participiraju u troškovima prehrane u iznosu od 550,00 kuna, što uključuje svakodnevno pet obroka.

 

Zainteresirani roditelji pozivaju se da ispune Prijavnicu za ljetni kamp i dostave ju u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar do 12.6.2017. godine.  Prijavnice će biti podijeljene učenicima u OŠ Petra Studenca, a iste se mogu preuzeti i u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kanfanar i na ovim internet stranicama (Dokumenti za download).

 

Prije kampa, roditelji koji prijave djecu bit će pozvani na informativni sastanak na kojemu će se detaljnije predstaviti program ljetnog kampa.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital