Accessibility icon

Prijave za analize maslinovog ulja – poziv

Objavljeno: 5. studenoga 2020. u kategoriji

Općina Kanfanar i Turistička zajednica Općine Kanfanar, uz potporu Istarske županije, organiziraju besplatne kemijske i organoleptičke analize mladog maslinovog ulja s područja Općine Kanfanar, u sklopu ocjenjivanja za 5. Smotru mladog maslinovog ulja Kanfanarštine. Zbog epidemiološke situacije, smotra ulja u fizičkom obliku neće biti održana, ali će se rezultate analiza javno objaviti, a prijavljenim maslinarima poštom će se dostaviti rezultati analiza i pripadajuće diplome.

Uvjet za sudjelovanje je da se masline nalaze na području Općine Kanfanar, a zainteresirani sudionici dužni su ispuniti odgovarajuću prijavnicu (dostupna na internet stranicama Općine Kanfanar, u Općini Kanfanar i TZ Općine Kanfanar) te dostaviti uzroke mladog maslinovog ulja (2 bočice po 2,5 dcl – preuzimaju se u Općini Kanfanar i TZ Općine Kanfanar).

Svi koji se žele prijaviti za sudjelovanje i preuzeti bočice obavezno svoj dolazak moraju prethodno najaviti i doći u dogovorenom terminu, kako bi se izbjegle eventualne gužve. Dolazak se najavaljuje na 825-003 (Općina Kanfanar) ili 825-244 (turistička zajednica).

Prijave i uzorci prikupljaju se od 9.11. do 20.11. u 15:00 sati (po prethodnoj najavi!).

 

PRIJAVNICA ZA SUDJELOVANJE

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital