Accessibility icon

Predstavljanje Lokalne razvojne strategije u ribarstvu

Objavljeno: 14. studenoga 2017. u kategoriji

LAGUR Istarska batana Vas poziva na predstavljanja Lokalne razvojne strategije u ribarstvu LAGUR-a Istarska batana i plana objave natječaja uz konkretne primjere projekata po gradovima i općinama članovima našeg LAGUR-a:

 

u ponedjeljak, 20.11.2017. u Kanfanaru

u prostorijama Galerije “Malenica” 

na adresi Ul. Petra Studenca

s početkom u 11h.

 

Prezentacija je namijenjena ribarima, organizacijama civilnog društva, obrazovnim ustanovama, gospodarskim subjektima u području ribarstva, turizma i ugostiteljstva te javnom sektoru.

 

 

Lokalna akcijska grupa u ribarstvu (LAGUR) Istarska batana je poseban oblik lokalne inicijative u ribarstvu specijalizirane za područje ribarstva, prerade ribe i marikulture s ciljem preuzimanja uloge nositelja gospodarskog razvoja ribarstva na lokalnom području kroz doprinos stvaranju, održavanju i poboljšanju radnih mjesta u ribarstvu i doprinos zaštiti i dodavanju vrijednosti ribljim proizvodima.

 

 

Obuhvaća ribarstveno područje južne Istre, i to područje sljedećih jedinica lokalne samouprave: gradove Rovinj i Vodnjan, te općine Bale, Barban, Fažana, Kanfanar, Ližnjan, Marčana, Medulin i Svetvinčenat, a partnerstvo je predstavnika gospodarskog sektora ribarstva, civilnog i javnog sektora navedenih područja.

 

Kroz natječaje korisnicima će biti raspoloživo 11 milijuna kuna bespovratnih sredstava za razvoj projekata koji promoviraju ribarstvo, ribarsku tradiciju, konzumaciju ribe, očuvanje morskog okoliša, udruživanje, edukaciju i razvoj vještina, razvoj novih proizvoda i usluga i sl.

 

Stoga molimo sve zainteresirane potencijalne korisnike da se odazovu predstavljanju, te da poziv proslijedite svojim kontaktima s područja LAGUR-a ukoliko smatrate da bi im bilo korisno sudjelovati.

 

Radujemo se Vašem dolasku.

 

  

mag. oec. Katia Ereš

Voditeljica LAGUR-a Istarska Batana

 

 

LAGUR/FLAG Istarska batana

Centar 214, 52203 Medulin

Hrvatska 

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital