Accessibility icon

Poziv za sudjelovanje u smotri maslinovog ulja Kanfanarštine

Objavljeno: 1. prosinca 2016. u kategoriji

 

Općina Kanfanar ove će godine po prvi put organizirati smotru maslinovog ulja Kanfanarštine, s ciljem predstavljanja i ocjenjivanja kvalitete mladog maslinovog ulja s područja općine. Smotra će se održati u subotu 17.12. u Domu mladih s početkom u 16:00 sati kada će ista biti otvorena predavanjem na temu maslinarstva. 

 

Svi će posjetitelji moći uživati u degustacijama maslinovog ulja i gastro ponudi fuži s maslinovim uljem, a u sklopu smotre ocijenit će se i prigodno nagraditi najbolja ulja Općine Kanfanar. 

 

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani s područja Općine Kanfanar koji proizvode maslinovo ulje da se prijave za sudjelovanje na smotri i dostave ulje za analizu. Analiza kvalitete ulja je za sve sudionike besplatna, a ulje (iz ovogodišnje berbe) je potrebno dostaviti u dvije bočice od 2 dcl koje se mogu preuzeti u Općini Kanfanar i Turističkoj zajednici Općine Kanfanar. Rok za prijavu za sudjelovanje je 9.12. (petak), a rok za dostavu ulja za analizu je 12.12. (ponedjeljak).

 

Svi su sudionici dužni osigurati i određenu količinu ulja za degustacije na smotri, na kojoj će se ulje moći i prodavati. 

 

Prijavnicu za sudjelovanje može se preuzeti na općinskim internet stranicama ili osobno u Općini Kanfanar i Turističkoj zajednici Općine Kanfanar, a ispunjene se prijavnice dostavljaju e-mailom (na tzo@kanfanar.hr), osobno ili poštom na adresu Turističke zajednice Općine Kanfanar (Trg Marka Zeljka 3, Kanfanar).

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital