Accessibility icon

Poziv na javni uvid prijedloga Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem

Objavljeno: 7. lipnja 2018. u kategoriji

 

Na temelju članka 29. stavak 5. i 6. Zakona o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“ br. 20/18), Općina Kanfanar izlaže na javni uvid prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Kanfanar.

 

Javni uvid će se održati od 7. lipnja 2018. do 22. lipnja 2018. radi pribavljanja prigovora na isti.

 

Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Kanfanar dostupan je na službenim stranicama Općine Kanfanar ( www.kanfanar.hr), izložen je u prostorijama Općine Kanfanar, Trg Marka Zelka 6, Kanfanar , 1 kat, Jedinstveni upravni odjel, svaki radni dan u vremenu od 9:00 do 14:00, te na Oglasnoj ploči Općine Kanfanar .

 

Prigovori na Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Kanfanar moraju biti čitko napisani, uz ime, prezime, i adresu podnositelja. 

 

Pisani prigovori na prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Kanfanar mogu se dostaviti do kraja javnog uvida zaključno do 22. lipnja 2018. godine te se isti mogu dostaviti u pisanom obliku na sljedeću adresu: Općina Kanfanar, Marka Zelka 6, 52352  Kanfanar ili na sljedeću e-mail adresu: procelnik@kanfanar.hr

 

Primjedbe i prijedlozi koji nisu čitko napisani i nisu dostavljeni do roka zaključenja javnog uvida neće se uzeti u obzir.

O svim prigovorima odlučivat će  Općinsko vijeće u roku od 15 dana.

Na ovim stranicama u rubrici “dokumenti za download” dostupni su slijedeći dokumenti:

1. Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države za Općinu Kanfanar 

2. Tablica Popis katastarskih čestica Općina Kanfanar

3. Obrazac sudjelovanja na javnom uvidu

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital