Accessibility icon

Poziv lokalnim proizvođačima

Objavljeno: 29. svibnja 2024. u kategoriji

Turistička zajednica Općine Kanfanar poziva male proizvođače domaćih proizvoda (med, vino, ulje, likeri, sir, sokovi i drugo) i istarskih suvenira da se jave s informacijama o svojoj ponudi, kako bi se iste uključilo u buduće promotivne aktivnosti.

Proizvođačima koji se jave za uključenje u projekt promocije kanfanarskih lokalnih proizvoda ponudit će se i omogućit sljedeće: uvrštenje u četverojezičnu brošuru koju će se slati po smještajnim objektima u općini, promociju na društvenim mrežama i internet stranicama, promociju putem manifestacija (štandovi), financijsku podršku u provođenju fotografiranja proizvoda i izradi promotivnih materijala.

Također, prijavljeni proizvođači bit će pozvani na daljnje sudjelovanje u projektu, čiji je cilj i osmišljavanje “kanfanarskog paketa dobrodošlice”; odnosno torbe s lokalnim proizvodima za goste  općine.

Uvjeti za sudjelovanje:

  • proizvođač se nalazi na području Općine Kanfanar i ima proizvodnju na području općine
  • proizvođač ima registriranu djelatnost kojom se bavi (OPG, obrt, poduzeće…) i u mogućnosti je legalno poslovati i izdavati račune
  • proizvodi su domaći i tipični istarski, a u slučaju suvenira također moraju uključivati istarske motive i istarske materijale pri izradi

Način prijave: e-mailom na tzo@kanfanar.hr ili osobno – dolaskom u turističku zajednicu.  Prilikom prijave potrebno je javiti informacije o proizvođaču i kratko navesti što proizvodi i nudi. Prijavljeni proizvođači dobit će daljnje upute vezano za prikupljanje podataka o proizvodima.

Rok prijave10.6.2024.

Za više informacija obratite se turističkoj zajednici putem navedenog e-maila, osobno ili telefonski na 052/825-244.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital