Accessibility icon

Potpore Istarske županije za projekte i manifestacije Općine Kanfanar

Objavljeno: 18. listopada 2022. u kategoriji

U utorak 17. listopada 2022. godine u Spomen domu u Pazinu potpisani su ugovori s Istarskom županijom za sufinanciranje projekata i manifestacija Općine Kanfanar i Turističke zajednice Općine Kanfanar, kojima će Istarska županija osigurati sredstva u ukupnom iznosu od 70.000,00 kuna.

U ime Općine Kanfanar, ugovor je s istarskim županom Borisom Miletić potpisao općinski načelnik Sandro Jurman, a općini je odobreno ukupno 60.000,00 kuna za manifestacije, odnosno Jakovlju, dok je ispred TZ Općine Kanfanar ugovor potpisala direktorica Ivana Maružin, i to za organizaciju Smotre mladog maslinovog ulja Kanfanarštine i projekt promicanja lokalne proizvodnje i promocije lokalnih proizvoda u sklopu kojega turistička zajednica izrađuje informativno-promotivnu brošuru s opisima ponude kanfanarskih OPG-ova i obrta.

Pravo na sufinanciranje projekata općina i turistička zajednica ostvarile su temeljem javnog poziva Istarske županije za poticanje projekata/programa iz područja poljoprivrede, šumarstva, ribarstva i vodnog gospodarstva. Istarska županija, kao partner Općini Kanfanar, kontinuirano potiče navedene projekte i manifestacije, čija je važnost prepoznata i na regionalnoj razini s obzirom da se njihovom provedbom direktno pridonosi i poticanju poljoprivrede te promociji za Istru bitnih sadržaja i vrijednosti.

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital