Accessibility icon

Potpisano pismo namjere za suradnju u projektu rekonstrukcije i opremanja Odjela za dječju rehabilitaciju rovinjske bolnice

Objavljeno: 21. svibnja 2022. u kategoriji

U Specijalnoj bolnici za ortopediju i rehabilitaciju „Martin Horvat“ Rovinj-Rovigno, u petak 20. svibnja 2022. godine održano je svečano potpisivanje Pisma namjere o ostvarivanju suradnje na realizaciji Projekta rekonstrukcije i opremanja njenog Odjela za dječju rehabilitaciju, a kojeg je u ime Općine Kanfanar potpisao načelnik Sandro Jurman.

Povezani jedinstvenim zajedničkim interesom i namjerom suradnje u realizaciji Projekta, župan Istarske županije, kao i svi gradonačelnici, gradonačelnica, te načelnici/e istarskih gradova i općina, preuzimaju obvezu da će u razdoblju od 2022. do 2034. godine sufinancirati kreditne obveze za rekonstrukciju Odjela dječje rehabilitacije. Ovaj događaj od povijesnog je značaja za sve građane Istarske županije, kao i samu Specijalnu bolnicu Rovinj-Rovigno, jer se po potpisanom Pismu namjere svih dionika može krenuti s realizacijom zajedničkog Projekta, a to je osiguranje adekvatnih uvjeta pružanja zdravstvene zaštite najmlađim pacijentima.

U ime svih istarskih načelnica i načelnika, Sandro Jurman je zahvalio i čestitao svima na ovom projektu kazavši kako su svi zajedno još jednom pokazali da postoje stvari puno važnije od same politike. ‘‘Postoje trenuci kada u našem poslu osjećamo da nije napor kojeg dajemo i sebe kojeg često dajemo, uzaludan. Postoje trenuci kada kao danas šaljemo jasnu poruku da su razlike koje među nama postoje, bilo političke ili generacijske, zanemarive kada smo svi zajedno u stanju prepoznati stvari koje su vrijednije od svega onog što u nekim trenucima radimo” poručio je u svom obraćanju načelnik Kanfanara Sandro Jurman.

¸

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital