Accessibility icon

Postupak izdavanja propusnica od strane Stožera CZ Kanfanar

Objavljeno: 24. ožujka 2020. u kategoriji

S ciljem da izdavanje propusnica od strane Stožera CZ Općine Kanfanar bude što efikasnije i da građani u danim okolnostima mogu realizirati sve nužne aktivnosti, upoznajemo Vas detaljno s procedurom izdavanja propusnica za stanovnike Općine Kanfanar.

Temeljem Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, Stožeri civilne zaštite gradova i općina na području Istarske županije nadležni su za izdavanje propusnica za ulazak i izlazak s područja prebivališta, ili stalnog boravišta – iz točke II. e) – iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama, ili kupnje hrane i osnovnih potrepština, a na temelju razloga kojeg građanka/in iznese.

Propusnica Stožera civilne zaštite Općine Kanfanar dostupna je u obliku obrasca, niže u privitku.

Obrazac propusnice za izdavanje propusnica može se poslati ispunjen u elektroničkom obliku putem maila na adresu infocovid@kanfanar.hr. Nakon ovjere, skenirana propusnica može se elektronički vratiti podnositelju zahtjeva. Ispunjene propusnice na ovjeru može se predati i osobno u Općini Kanfanar uz prethodni poziv na telefon 052/825-003. Građani koji nisu u mogućnosti koristiti elektroničku poštu mogu propusnice zatražiti i putem telefona 052/825-003.

Podnositelj zahtjeva može propusnicu imati u papirnatom obliku, ali i i u elektroničkom obliku, u primjerice pametnom telefonu, te je ona važeća uz predočenje osobnog dokumenta s fotografijom.

Propusnica se izdaje na ime i prezime, s razlogom odobrenja i vremenom trajanja, ovjerena i potpisana od strane izdavatelja. Stožer CZ Općine Kanfanar izdavati će propusnice na rok ne duži od 7 dana, nakon čega ako postoje razlozi se izdaje nova propusnica.

Svi zahtjevi za propusnice zaprimljeni radnim danom do 15,00 sati biti će riješeni isti dan.

 

PROPUSNICA

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital