Accessibility icon

Posjet načelnika prvašićima i vrtiću povodom Dječjeg tjedna

Objavljeno: 8. listopada 2020. u kategoriji

U sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna u Općini Kanfanar, općinski je načelnik tradicionalno posjetio učenike prvih razreda kanfanarske osnovne škole i polaznike vrtića.

Tijekom posjete prvom razredu područne škole u Sošićima i matične škole u Kanfanaru, načelnik je učenicima poželio dobrodošlicu u školske klupe i početak obrazovanja te ih kroz razgovor i kratko druženje upoznao s aktivnostima koje Općina Kanfanar provodi za djecu. Naglasio je kako će im općina uvijek biti partner u odrastanju i nastaviti osmišljavati nove projekte kojima im djetinjstvo može biti još ugodnije i zabavnije, a boravak u školi kvalitetniji. Prigodno, svim je prvašićima uručen i mali poklon, a darovi su osigurani i za polaznike dječjeg vrtića „Neven“ u Kanfanaru, kojima je načelnik zajedno sa svojim zamjenikom uručio nove igračke i didaktički materijal.

U skladu s trenutnom situacijom, tradicionalna druženja i razgovori s našim najmlađima organizirani su vani, na otvorenom prostoru, a sva su djeca izrazila zadovoljstvo uvjetima boravka u školi i vrtiću te aktivnostima koje im slijede, među kojima je i posjet adrenalinskom parku u subotu.

Obilježavanje Dječjeg tjedna u Općini Kanfanar svake se godine provodi prvog tjedna u listopadu, kao dio tradicionalne godišnje akcije posvećene djeci koju organizira Savez Društava „Naša djeca“ Hrvatske, a općina Kanfanar od 2016. godine nosi titulu općine prijatelja djece.

 

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital