Accessibility icon

Podjela novčanih bonova za umirovljenike, nezaposlene i korisnike socijalne skrbi  

Objavljeno: 26. ožujka 2021. u kategoriji

Općina Kanfanar povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa tradicionalno će darivati svoje umirovljenike, nezaposlene s evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, članove staračkih domaćinstava (osobe starije od 69 godina bez mirovine) i korisnike socijalnih prava Općine Kanfanar novčanim bonovima u vrijednostima od 200,00 kuna (za osobe s mirovinom većom od 1.800,00 kuna) i 250,00 kuna (za osobe s mirovinom manjom od 1.800,00 kuna).

Uvažavajući propisane epidemiološke mjere, podjela bonova vršit će se u Domu mladih (izuzev petka) u vremenu od 9,00 do 13,00 sati prema sljedećem rasporedu:

 

29.3. (ponedjeljak) – Burići, Marići, Maružini

30.3. (utorak) – Kanfanar

31.3. (srijeda) – Kontrada

1.4. (četvrtak) –Prikodraga i Okreti

2.4. (petak) – za sve koji nisu bili u mogućnosti preuzeti poklone u predviđenom rasporedu – u Jedinstvenom Upravnom odjelu Općine Kanfanar.

 

Po dolasku po bonove korisnici su dužni pridržavati se epidemioloških mjera. Umirovljenici moraju donijeti zadnji odrezak od mirovine, nezaposleni potvrdu od HZZ, a ostali osobne iskaznice. Podjela novčanih bonova i poklon paketa organizira se u okviru socijalnog programa Općine Kanfanar.

Općina Kanfanar čestita uskršnje blagdane svim svojim žiteljima, uz želju da nas radost, nada i mir, kao poruke ovoga blagdana, prate svakoga dana.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital