Accessibility icon

Pobratimili se Kanfanar i Rešetari

Objavljeno: 3. listopada 2012. u kategoriji

 

Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Kanfanar, održanoj dana 28. rujna 2012. godine u povodu Dana Općine Kanfanar, potpisan je Sporazum o međusobnoj suradnji i prijateljstvu između naše općine i Općine Rešetari iz Brodsko – posavske županije u Slavoniji. Sporazum i Povelju potpisali su načelnici Sandro Jurman i Zlatko Aga. Logičan je ovo slijed u odnosima ovih dviju Općina koje su dosad uspostavile suradnju ne samo između tijela lokalne samouprave već i na društvenom, kulturnom i sportskom planu.

Sporazum je potpisan sa ciljem trajne međusobne suradnje i prijateljstva na području kulture, turizma, gospodarstva, znanosti, prosvjete i sporta i na ostalim područjima za koja se pokaže zajednički interes ili potreba.

Ovo je prvo bratimljenje Općine Kanfanar sa nekom jedinicom lokalne samouprave, a garancija za trajnu suradnju su i dosad uspostavljeni odnosi između naših kulturno – umjetničkih društava, sportskih klubova, dobrovoljnih vatrogasnih društava, društava Naša djeca, ali i mnoga poznanstava i sklopljena prijateljstava.

Detaljnije se upoznati te pratiti novosti u našoj prijateljskoj Općini možete na službenoj stranici Općine Rešetari www.resetari.hr.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital