Accessibility icon

Osnovano Društvo „Naša djeca“ Kanfanar

Objavljeno: 27. siječnja 2012. u kategoriji

U četvrtak 26. Siječnja 2012. godine održana je osnivačka skupština Društva „Naša djeca“ Kanfanar, čiji su glavni ciljevi ostvarivanje prava djeteta, organiziranje dječjih aktivnosti u slobodnom vremenu te pomoć djeci u razvoju i odgoju. Društvo „Naša djeca“ Kanfanar je tek deveto Društvo osnovano u Istarskoj županiji i učlaniti će se u Savez društava“ Naša djeca“ Hrvatske. Poticaj za osnivanje društva bio je sve veći broj aktivnosti koje za najmlađu populaciju priređuje Općina Kanfanar, ali i želja da se te aktivnosti dodatno unaprijede i obogate.

Skupština Društva donijela je i vrlo ambiciozan plan rada, gdje se uz dosadašnje programe i aktivnosti za djecu, planira i velik broj novih aktivnosti i sadržaja za najmlađe.

Za predsjednicu Društva izabrana je Sandra Orbanić, za potpredsjednicu Tatjana Šušnjica Relić a za tajnika Marko Jelenić. U izvršni odbor su još izabrani Anamarija Matika, Smiljana Marić, Sandra Živolić, Edvin Radović, Kristina Sošić i Marija Sošić. Nadzorni odbor čine Sandra Matan, Natalija Boljunčić i Vilim Kremenić.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital