Accessibility icon

Osnovan Stolnoteniski klub Kanfanar

Objavljeno: 27. veljače 2013. u kategoriji

U utorak, 26.02.2013. godine u Domu Mladih u Kanfanaru održana je Osnivačka skupština Stolnoteniskog kluba Kanfanar. Skupštini su prisustvovali roditelji, članovi kluba, osnivači i načelnik Općine Kanfanar, gospodin Sandro Jurman.

16. klub Istarske županije osnovan je zahvaljujući velikoj podršci načelnika gospodina Jurmana, velikoj podršci ravnateljice Osnovne škole gospođe Marijane Starčić, te zamjenika načelnika Općine gospodina Zorana Černje. Glasovanjem je izabrano i novo rukovodstvo Stolnoteniskog kluba Kanfanar, pa je za predsjednika kluba jednoglasno izabran gospodin Zoran Černja, za potpredsjednika gospodin Zoran Burić, za tajnika kluba Branko Jakovetić, dok su za članove Izvršnog Odbora izabrani: Marčelo Marić, Stjepan Lukačić, Mauricio Križmanić i Anamarija Šajtoš. Za trenera kluba jednoglasno je izabran Branko Jakovetić. Plan rada kluba je okupljanje velikog broja djece, promicanja sporta i sportske kulture u Općini Kanfanar i animacija stolnog tenisa.

Nakon završene Skupštine prisutnima se obratio načelnik Općine Sandro Jurman koji je zaželio Klubu dobar i kvalitetan rad s mladima i izrazio nadu da će i Stolnoteniski klub Kanfanar postati uspješan i važan sudionik udruga koje djeluju u Općini Kanfanar. Po završetku Skupštine priređen je i prigodan domjenak za sve prisutne članove i prijatelje novoosnovanog Stolnoteniskog kluba Kanfanar.

(Izvor:www.parentium.com)

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital