Accessibility icon

Osigurana sredstva za rad dodatnog tima Hitne pomoći tijekom ljetnih mjeseci

Objavljeno: 6. svibnja 2021. u kategoriji

Kako bi svojim građanima i njihovim gostima osigurali što bolju zdravstvenu skrb, gradonačelnik Grada Rovinja-Rovigno Marko Paliaga te načelnici Općina Bale-Valle Edi Pastrovicchio, Kanfanar Sandro Jurman  i Žminj Željko Plavčić, potpisali su danas u prostorijama rovinjske Zajednice Talijana Ugovor o financiranju dodatnog zapošljavanja radnika Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istarske županije raspoređenih u ispostavi Rovinj-Rovigno.

Spomenutim će se ugovorom, kojeg je u ime Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istarske županije potpisala ravnateljica Gordana Antić, omogućiti rad dodatnog tima T2 kroz 24 sata u ljetnim mjesecima od 1. lipnja do 30. rujna zahvaljujući zajedničkom financiranju jedinica lokalne samouprave u ukupnom iznosu od 280.000 kuna.

Gradonačelnik Grada Rovinja-Rovigno te načelnici Općina Bale-Valle, Kanfanar i Žminj potpisali su tom prilikom i Ugovor o najmu stana za potrebe smještaja doktorice Nastavnog zavoda za Hitnu medicinu koja će raditi u Ispostavi Rovinj-Rovigno.

Već više od deset godina Općina Kanfanar zajedno sa susjednim jedinicama lokalne samouprave doprinosi osiguravanju nad standarda rovinjske Hitne medicinske pomoći te time omogućava dodatnu zaštitu i bolju uslugu ponajprije građanima, ali i mnogobrojnim gostima tijekom ljetnih mjeseci, obzirom da je zbog veće koncentracije turista potreban i veći broj intervencija.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital