Accessibility icon

Odsjek za prostorno uređenje i gradnju IŽ preselio u Bale

Objavljeno: 1. veljače 2016. u kategoriji

 

Odsjek za prostorno uređenje i gradnju Istarske županije koji je nadležan za područje općina Bale, Kanfanar i Žminj preselio je svoje urede iz Rovinja sa adrese Pietro Bobicchio 1, u Bale na adresu Istarska 13. 

 

Tom je prigodom Istarski župan Valter Flego, zajedno s načelnicima Općina Bale i Kanfanar, Edijem Pastrovicchiom i Sandrom Jurmanom, posjetio novouređeni Odsjek u Balama. 

 

Župan Flego istaknuo je zadovoljstvo otvaranjem Odsjeka u Balama, ujedno prvom u jednoj općini u Istarskoj županiji, napomenuvši kako je taj potez u skladu s policentričnim i uravnoteženim razvojem Istre. Time se, smatra župan, i manjim središtima omogućuje veći dinamizam i privlačenje kvalitetne gospodarske i uslužne strukture.

 

„Budući da je dosad sjedište Odsjeka za stanovnike okolnih općina bilo u Rovinju, siguran sam da će premještaj doprinijeti našoj glavnoj misiji, a to je efikasnija i kvalitetnija regionalna samouprava bliža i dostupnija svim našim građanima“, rekao je župan Flego zahvalivši se svima koji su doprinijeli brzoj i uspješnoj realizaciji ovog projekta, kojeg vidi kao dobar primjer decentralizacije na terenu.

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital