Accessibility icon

Održan prijem za dr. Vilima Kremenića povodom odlaska u mirovinu

Objavljeno: 21. lipnja 2023. u kategoriji

Dana 21.6.2023. godine općinski načelnik Sandro Jurman zajedno s predsjednicom Općinskoga vijeća Ivanom Maružin održao je prijem za dr. Vilima Kremenića povodom njegova odlaska u mirovinu.

Doktor obiteljske medicine Vilim Kremenić u kanfanarskoj je ambulanti radio čak 34 godine, a tijekom tog je razdoblja na brojne načine pomagao zajednici i svim sumještanima. Aktivno je sudjelovao i u raznim događanjima na području Općine gdje je nesebično i volonterski pružao svoje usluge, a za njegov mu je veliki doprinos lokalnoj zajednici te osobite uspjehe u radu na području zdravstvene zaštite 2021. godine uručeno i najveće općinsko priznanje, odnosno nagrada Općine Kanfanar za životno djelo.

Prijem kod načelnika bio je ujedno prilika za razmjenu iskustava i mišljenja te osvrt na dosadašnje aktivnosti. Doktor je istaknuo kako mu je njegovo radno mjesto uvijek predstavljalo poziv te ga je tijekom dugog radnog staža uvijek pratila potreba da pomogne i bude dostupan, čak i izvan svog radnog vremena i okvira svojih obaveza. Da su to sumještani i prepoznali, doktoru je potvrdio i načelnik koju mu je zahvalio na svemu što je učinio za Općinu Kanfanar te u ime svih stanovnika Općine Kanfanar zaželio da u zasluženoj mirovini što više i duže uživa.

U znak zahvalnosti, doktoru je uručena i slika s motivima istarskog pejzaža kanfanarske umjetnice Olge Vicel.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital