Accessibility icon

Održan 1. Otvoreni Božićni turnir u stolnom tenisu

Objavljeno: 23. prosinca 2013. u kategoriji

U subotu 21.12.2013. godine u sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Studenca i u odličnoj organizaciji stolnoteniskog kluba Kanfanar, koji je okupi preko 50 stolnotenisača i stolnotenisačica iz klubova Poreča, Nove Vasi, Tara, Novigrada i Kanfanara održan je 1. Otvoreni Božićni turnir za početnike i početnice te rekreativce. Turnir ovakvog tipa bio je pravi “pogodak” jer su priliku za odličja dobila djeca koja se bave stolnim tenisom tek par mjeseci tako da je nekima ovo bio ujedno i prvi turnir.

 

U kategoriji početnika prvo mjesto osvojio je Maružin Andrea (Kanfanar) koji je u finalu savladao sa 3-2 Karla Puniša (Poreč).
Treće mjesto podjelili su Ian Antonić i Matija Jurman ( oba Kanfanar).

 

U kategoriji početnica 1.mjestom osvojila je Ema Tomišić koja je u finalu bila bolja od Petre Haubich sa 3-1 ( obje Kanfanar).
Treće mjesto podjelile su Emma Radović i Petra Benčić (obje Kanfanar).

 

Na turniru su ujedno proglašeni i najmlađi učesnici a to su : Mandžuka Branimir iz Novigrada rođen 2009. godine i Emma Radović iz Kanfanara rođena 2004. godine.

 

U kategoriji rekereativaca koja je okupila 20 natjecatelja koji se stolnim tenisom bave od osnutka kluba 1.mjesto osvojio je Marić Sebastijan (Kanfanar) koji je u finalu pobjedio Santinija Korada sa 3-1.
Treće mjesto podjelili su Modesto Anton i Paulinić Dorijano (oba Kanfanar).

 

U konkurenciji rekreativki 1. Mjesto osvojila je Maružin Antonietta koja je u finalu bila bolja sa 3-1 od Ivane Černje (obje Kanfanar).
Treće mjesto podjelile su Miranda Dimić (Kanfanar) i Ana Marija Šajtoš (Poreč).

 

U konkurenciji parova gdje su pravo nastupa imali svi, ostvareni su sljedeći rezultati :

1. mjesto osvojio je par Marić Sebastijan-Paulinić Dorijano koji je preljepom finalu savladao par Jakovetić Branko-Ana Marija Šajtoš sa 3-2.
Treće mjesto podjelili su parovi Burić Zoran-Santini Korado i Marić Toni-Križmanić Mauricio.

 

Po završetku turnira priređen je i prigodan domjenak koji su priredili roditelji članova stolnoteniskog kluba Kanfanar, a prisutnima se obratio i načelnik Općine Kanfanar gospodin Sandro Jurman, koji je čestitao predesjedniku kluba Zoranu Černji i treneru Branku Jakovetiću na odličnoj organizaciji turnira i ustroju kluba sa velikim brojem djece i rekrativaca, te im poželo još puno dobrih rezultata i uspjeha u njihovom radu.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital