Accessibility icon

Obilježavanje Dječjeg tjedna

Objavljeno: 4. listopada 2019. u kategoriji

Od ponedjeljka 7.10. do nedjelje 13.10. u Kanfanaru će se brojnim aktivnostima za djecu obilježavati Dječji tjedan kao tradicionalna godišnja akcija posvećena djeci.

Općina Kanfanar, koja od 2016. godine ima status općine prijatelj djece, već tradicionalno u suradnji s DND-om Kanfanar obilježava Dječji tjedan, i za ovu su godinu osmišljeni razni sadržaji za djecu svih uzrasta.

U ponedjeljak 7.10. s početkom u 17 sati u Domu mladih će se održati lutkarska kazališna predstava “Tko sam, što sam?” u izvedbi  Produkcije Z iz Splita.

Aktivnosti se, nakon neradnog dana u utorak, nastavljaju u srijedu kada će se u Galeriji Malenica otvoriti izložba dječjih radova.

U četvrtak će općinski načelnik posjetiti školu i vrtić i kroz razgovore s vrtićarima i prvašićima analizirati potrebe i želje djece za buduće aktivnosti općine. U petak će se u općinskoj vijećnici održati sjednica Dječjeg općinskog vijeća s općinskim načelnikom s ciljem afirmacije aktivne participacije djece u aktivnostima lokalne zajednice.

U subotu 12.10. za djecu i roditelje organizirat će se pješačenje na novouređeno izletište Kašteljir, gdje su planirane igre i druženje, uz upoznavanje zanimljive flore i faune te drugih atrakcija na Kašteljiru. Polazak za Kašteljir bit će u 10 sati iz naselja Grguci.

Sve se aktivnosti provode u suradnji Općine Kanfanar i DND-a Kanfanar uz sudjelovanje Dječjeg vrtića Neven i Osnovne škole Petra Studenca.

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital