Accessibility icon

Nagrađeni kanfanarski odlikaši povodom završetka školske godine

Objavljeno: 22. lipnja 2021. u kategoriji

Kraj još jedne školske godine obilježen je prigodnim programom ispred Osnovne škole Petra Studenca u Kanfanaru, a to je tradicionalno bila i prilika za nagrađivanje najuspješnijih učenika, kao i za oproštaj od učenika koji završavaju osmi razred i kreću u srednjoškolsko obrazovanje.

Na programu završne svečanosti koji je održan primjereno epidemiološkim uvjwtima, prisutnima su se obratili ravnatelj škole Ivor Kučer i općinski načelnik Sandro Jurman. U svom obraćanju ravnatelj škole osvrnuo se na proteklu godinu koja je, kao i prethodna, bila izazovna i neizvjesna, no nastavni je program uspješno priveden kraju, uz nadu da će u budućem razdoblju škola i nastava ipak funckionirati u normalnim okolnostima. Ravnatelj je u svom govoru zahvalio i Općini Kanfanar na svim potporama koje škola dobiva, s obzirom da se iz općinskog proračuna financiraju i brojni sadržaji i aktivnosti kojima je cilj unapređenje kvalitete obrazovnog procesa, ali i postizanje iznad pedagoških standarda. U tom smislu, Općina Kanfanar kontinuirano osigurava sredstva za produženi boravak u matičnoj i područnoj školi, logopeda, izvannastavne aktivnosti, pomoć učenicima i roditeljima u vidu sufinanciranja nabavke radnih bilježnica i školskog pribora, sufinanciranja marende učenicima iz socijalne skupine te na druge načine.

Zahvalu za dobru suradnju ravnatelju škole te školskim djelatnicima i roditeljima izrazio je i općinski načelnik koji je u svom govoru naglasio da će Općina Kanfanar nastavljati financirati dosadašnje projekte i programe škole, ali i osiguravati sredstva i za nove, sukladno potrebama, opravdavajući time status općine kao „općine prijatelja djece“.

Načelnik općine Sandro Jurman čestitao je na ostvarenim rezultatima svim učenicima, učiteljima i roditeljima, a puno uspjeha u daljnjem obrazovanju i životu posebno je poželio  osmašima, koje će općina i nadalje pratiti u njihovu obrazovanju. Tom prigodom, načelnik je prigodno nagradio učenike koji su u ovoj školskoj godini ostvarili najbolje rezultate i ostvarili prosjek ocjena 5,0, kao i osmaše koji su svih osam razreda imali odličan uspjeh.

 

 

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital