Accessibility icon

Načelnik posjetio kanfanarske korisnike Doma za starije osobe “Domenico Pergolis”

Objavljeno: 18. prosinca 2023. u kategoriji

Općinski načelnik Sandro Jurman, zajedno s predsjednicom Općinskog vijeća Ivanom Maružin Mrzlić, posjetio je kanfanarske korisnike Doma za starije osobe “Domenico Pergolis” u Rovinju.

Ova tradicionalna posjeta načelnika povodom božićno-novogodišnjih blagdana i ove je godine bila prigoda za razgovor sa žiteljima općine koji su sada smješteni u domu te razmjenu čestitki i dobrih želja. Trenutno u rovinjskom domu borave tri osobe s područja Općine Kanfanar, a tijekom razgovora s načelnikom, kanfanarski su korisnici načelnika pitali brojna pitanja o novostima u općini, svojim bivšim sumještanima, aktivnostima općine i brojnim drugim temama. Štićenici doma rado su se prisjećali svojih uspomena iz Općine Kanfanar te uputili lijepe želje povodom Božića i Nove godine svim žiteljima općine. Susretu su prisustvovali i predstavnici doma, na čelu s ravnateljicom Kristinom Laginjom, s kojom su korisnici Doma prokomentirali kako provode dane i iskazali zadovoljstvo pruženom uslugom u ovom domu.

Uz želju da ih što duže posluži dobro zdravlje, načelnik je svima poželio ugodne predstojeće blagdane te uručio prigodne darove i čestitke.

 

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital